40 yaşından sonra yemək olmaz
12:23 01-03-2022
|
349 |
Sağlamlıq
Qanı qatılaşdıran və qanın dövranını pozan, bununla da ürək-damar problemlərinə yol açan qidalar vaxtından əvvəl ölümə səbəb olur.
Versus.Az xəbər verir ki, rusiyalı dietoloq Darya Samoylova ciddi qan qatılaşdırıcı 5 qidanı açıqlayıb.
- Cəfəri, banan, paxlalılar, qızarmış kartof, kərə yağı.
40-45 yaşdan sonra, xüsusən kişilər bu qidaları çox az yeməlidir.
Cəfəridə olan yüksək miqdarda K vitamini qanı sürətlə qatılaşdırır.
Kovid xəstələri də sağalandan 1 ay sonraya kimi müddətdə belə bu qidalardan uzaq dursa yaxşıdır. Çünki kovid özü qanda qatılaşmanı artırır.
Xəbər lenti
Notariusların fəaliyyəti ilə bağlı YENİ TƏLƏBLƏR
Baş nazir Əli Əsədov bu barədə Qərar imzalayıb