Xərçəngin qarşısını alan meyvələr

18:29 14-11-2017 | icon 224 | Maraqlı
Xərçəngin qarşısını alan meyvələr

Bir qrup britaniyalı və norveçli mütəxəssis mədə-bağırsaq xəstəliklərinin, eləcə də xərçəngin qarşısının alınması üçün ən faydalı qidanı müəyyən ediblər.

Nar, qırmızı üzümün növləri, armud, göbələk, mərci, soya və yaşıl noxud mədə-bağırsaq xəstəliklərinin profilaktikası üçün çox effektivdir.

Aparılan tədqiqatlar nəticəsində məlum olub ki, bu qidalar autofagiyaya (hüceyrənin zərərli komponentləri həzm etməsi) müsbət təsir göstərir və orqanizmdə iltihab proseslərinin inkişaf etməsinin qarşısını alır.

Xəbər lenti

InvestAZ

Ən çox oxunan xəbərlər

Onlar “hər zaman Azərbaycanın yanındayıq” dedilər

Ruhən "xəstə" olan insanlara meydan oxuyan xanım

Qənirə Paşayeva Hatay vilayətində türk dünyası gəncliyinə çağırış edib

37 saylı məktəb Laçın rayonu üzrə ən yüksən nəticə göstərib

Solo konsert baş tutdu

Nazirlik məktəblərdə monitorinqlər aparmalıdır - BƏYANAT

"Savadlı qadın mollalara ehtiyac var"

“Mənim üçün şeir yazmaq Tanrıyla, kağızla ehtiraslanmaqdır”

ALDP-də türk və Azərbaycan şəhidləri yad edilib

Nazir yeni modelin mahiyyətini açıqladı

350 azərbaycanlı tələbə...

Pendir və şor məhsulunun bazarı bağlandı

Qafqaz İslam Ordusu və Bakının azad edilməsi - 100

"Ona Azərbaycanın daxili işlərinə burnunu soxmamasını məsləhət görürük"

Aşura günü bu ünvanlarda könüllü qanvermə aksiyaları keçiriləcək